Tips voor je voornemens

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

Tips voor je voornemens

Wat hebben we er naar uit gezien om de pagina van 2020 om te slaan! Als je ook het jaar in je hoofd hebt laten passeren tussen kerst en oud en nieuw, heb je vast ook wel een aantal dingen met jezelf afgesproken die je anders wilt gaan doen dit jaar. In dit blog geven we je wat tips welke producten je kunnen ondersteunen om jouw voornemens waar te maken.

Afvallen
Was het de kerst, waren het de oliebollen of was het gewoon het coronajaar? Die paar pondjes of kilo’s die er bij aan zijn geslopen, voelen niet lekker en wil je er zo snel mogelijk weer vanaf hebben.
Smart & Sassy blend: balanceert de bloedsuikerspiegel (kaneel), dus minder zoete trek. De citrussen in deze olie helpen om vetten af te voeren. Doe 2 druppels in een groot glas water of 5 druppels in een 1,5 liter kan. Drink door de dag heen.
Slim & Sassy softgels: heb je een fijne avond gepland waarbij je jezelf eens lekker laat gaan? Moet kunnen. Neem dan voor het diner 2 Slim & Sassy softgels. Ook in combinatie met de Smart & Sassy blend te gebruiken voor een sterker effect.

Immuunsysteem
Sinds 2020 weet iedereen hoe belangrijk het is om een goed werkend immuunsysteem te hebben. In dit blog staan tips hoe je met je lifestyle je immuunsysteem kunt optimaliseren. Deze producten helpen je er bij.
Lifelong Vitality Pack: boordevol natuurlijke essentiële stoffen (waaronder anti-oxidanten) voor een energiek, gezond en vitaal leven.
On Guard blend: doe een paar druppels in je diffuser of smeer na het douchen 2 druppels in onder je voeten voor immuunsupport.
On Guard+ softgels: voel je al dat je een verminderde weerstand hebt? In de On Guard softgels is Oregano en Melissa toegevoegd voor extra snelle kracht. Neem 3x daags 1 of 2 capsules bij maaltijden.
EMF Health Card: bescherm jezelf tegen straling en houd zo je cellen gezond. Je kunt de EMF Health Card 60 dagen op proef gebruiken. Niet tevreden, geld terug.
On Guard Purifying Mist: perfect om onderweg je handen of oppervlakten te ontsmetten. Lees meer.

Ontspanning
Misschien wel het allerbelangrijkste. Stress maakt je vatbaar voor ziekte. De natuur heeft vele opties om je te helpen beter te ontspannen.
Serenity blend: je nachtrust is je belangrijkste slaapmoment. Val je moeilijk in slaap of slaap je oppervlakkig, smeer dan 2 druppels Serenity op je polsen, onder je voeten of doe een paar druppels in de verstuiver.
Lavendel: deze olie doet zo veel dat ‘ie in iedere badkamer zou moeten staan. Doe 2 druppels in een Veggie Cap en neem in voordat je gaat slapen,
smeer 2 druppels in je hals om meer rust te ervaren door de dag heen of ruik regelmatig aan je aromaketting met Lavendel er in.
Adaptiv Touch: een handige roller die je op je polsen of in je nek kunt smeren als je innerlijk weer tot rust wilt komen.
Calmer blend of InTune voor kinderen: drukke kinderen kunnen je uitputten. Help hen ook om te kalmeren en rust te vinden. De InTune blend is ook een heel fijne olie om op je slapen en in je nek te doen voordat je gaat mediteren.

Detoxen
Hopelijk hebben je lekker genoten in december. Dat hadden we wel verdiend, toch? Ons lichaam heeft veel gifstoffen om te verwerken die we binnen krijgen via ons eten, door straling, vervuilde lucht, ons denken en op talloze andere manieren. Regelmatig detoxen is dus geen luxe.
Zendocrine blend: deze oliemix met onder andere koriander, rozemarijn en jeneverbes helpt je lichaam om gifstoffen af te voeren. Smeer 2 druppels op je lever, drink 2 druppels in een groot glas water om te ontgiften.
Zendocrine softgels: als je niet wild wordt van de smaak van koriander, jeneverbes en rozemarijn, dan is een softgel wel zo fijn. Stimuleert het ontgiftingsproces van het lichaam. 2 of 3 per dag.
GX Assist + PB+ Assist: voordeelpakket voor een korte reinigingskuur voor de darmen.

Sport en bewegen
Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Hoe meer je beweegt, hoe blijer je lichaam. Hardlopen, fitness, dansen, yoga, fietsen, zwemmen… De Deep Blue lijn is gemaakt om je te helpen met ongemakken die kunnen ontstaan door een actief leven.
Deep Blue blend: een heerlijk fris geurende olie! Heb je tijdelijke spierpijn of last van je gewrichten, dan geeft de Deep Blue blend verlichting. Doe een paar druppels in een basisolie als Gefractioneerde Cocosnootolie en breng op de betreffende plaats aan.
Deep Blue rub: deze creme is verrijkt met de Deep Blue blend. Een handige tube om bijvoorbeeld in je sporttas te gooien. Als de olie niet voldoende werking voor je geeft, kun je er wat Deep Blue rub overheen doen voor een extra dieptewerking.
Deep Blue Polyphenol Complex: deze capsules bieden verzachting en comfort, bevordert mobiliteit en functie. Polyfenolen is een krachtige anti-oxidant die belangrijk zijn voor de gezondheid van onze cellen.
Lifelong Vitality pack: boordevol natuurlijke essentiële stoffen (waaronder rijk aan anti-oxidanten) voor een energiek, gezond en vitaal leven.

Running blog2021 1


Tot en met 19 januari ’21 kun je nog gebruik maken van korting in de lockdownsale op alle genoemde producten in dit blog (en nog veel meer), dus kijk gauw welke producten jou kunnen helpen dit jaar gezonder, vitaler en opgewekter door het leven te gaan!


Subscript

bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook