De juiste bouwstenen

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

De juiste bouwstenen

Blog 21 2 fietsers in sneeuwJe lichaam functioneert op wat jij het geeft. Naarmate we ouder worden, is het belangrijker dat we het goede bouwstoffen geven dagelijks om te zorgen dat alle taken nog goed kunnen worden uitgevoerd. Maar ook als je veel eist van je lichaam omdat je bijvoorbeeld een fervent sporter bent, heeft je lichaam kwalitatieve brandstof nodig. Vitaal oud worden begint al vroeg in de volwassenheid door het lichaam de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft. Helaas vinden we die niet meer in voldoende mate in onze voeding.

Er bestaan tientallen merken van voedingssupplementen. Hoe weet je nou welk supplement te kiezen? Allereerst is het belangrijk om te weten dat de meeste merken werken met synthetische stoffen. Die zijn moeilijker opneembaar voor het lichaam en het lichaam herkent ze minder goed omdat ze niet natuurlijk zijn. Kies dus altijd een multivitamine van natuurlijke oorsprong. Die zijn wat duurder, maar als je alles weer uitplast, is iedere euro ook teveel, toch? Sterker nog, in plaats van hulp voor je lichaam kan het ook een belasting voor je lichaam zijn!

De multi die ik nu 5 jaar neem, is het Lifelong Vitality pakket. Dit pakket bestaat uit 3 potten die ik hieronder even toelicht. Ik houd er van omdat het alleen de beste natuurlijke ingrediënten bevat en mijn lichaam beloont me met gezondheid. Andere effecten die worden ervaren dankzij LLV zijn meer energie en pijnvermindering bijvoorbeeld.

Alpha CRS+
Vrije radicalen zijn een grote bedreiging voor onze cellen. Alpha CRS+ is een krachtige antioxidant en stimuleert gezonde cellen. Deze formule bevat ondermeer coenzyme Q10 en acetyl-l-carnitine die het metabolische proces van de cellen ondersteunen waardoor je meer energie krijgt. Anti-oxidanten zoals quercetine en alfa liponzuur gaan oxidatieve stress tegen en daardoor het verouderingsproces. Het bevat ook granaatappelextract en proanthocyanidines uit druivenpitten. Ook vind je in Alpha CRS+ het Ginko Biloba extract dat ook energie geeft en helpt bij mentale helderheid. Deze formule is GMO en gluten-vrij en bevat geen melk, tarwe of dierlijke producten.

Microplex VMz
In dit complex zitten vitaminen, mineralen en spoorelementen met een natuurlijke hoge opneembaarheid door de cellen in de proporties die dagelijks benodigd zijn. Microplex VMz bevat ondermeer vitamine A, C, E, B en D en Calcium, Magnesium en Zink. Om de opneembaarheid te bevorderen is er een glycoproteine matrix toegevoegd zodat al deze waardevolle stoffen goed in de cellen terechtkomen. Het komt er op neer dat het supplement herkenbaar wordt als voeding voor onze spijsvertering. Microplex VMz ondersteunt een gezond metabolisme, spijsvertering, immuunfunctie en cellulaire energie. xEO Mega Als laatste heeft het lichaam dan nog behoefte aan omega 3 vetten, essentiële oliën en vitamines D en E. Vetzuren bieden support aan gezonde gewrichten, huid, het cardiovasculaire systeem en een goed werkend brein.

xEO Mega
De beste bronnen van omega 3 zijn te vinden in vette vis en algen die niet dagelijks in ons dieet zitten en duur kunnen zijn. De visolie in xEO Mega bevat 300 mg eicosapentaeenzuur en 300 mg docosahexaeenzuur per dagelijkse hoeveelheid en 55 mg andere omega-3's. Deze formule bevat een mix van kruidnagel, frankincense, tijm, komijn, sinaasappel, pepermunt, gember, karwij en Duitse kamille essentiële oliën die extra antioxidant bescherming toevoegen aan de mix. Er zitten ook omega's in gewonnen uit lijnzaad, bernagie en cranberries. Het microalgen carotenoide extract van pure astaxanthine is klinisch van aangetoond dat het krachtige antioxidanten en een goede werking heeft op de bloedsomloop, support geeft voor de gezondheid van de ogen, de spieren, de lever, spijsvertering, huid en een gezond immuunsysteem moduleert.
xEO Mega is ook in een vegan versie verkrijgbaar.

lifelong vitality blog

Al deze producten zijn hier los verkrijgbaar met 25% korting, maar als je ze samen aanschaft in het Lifelong Vitality pakket, heb je sowieso een voordeel van €78. Dit pakket is een maandvoorraad als je de aanbevolen hoeveelheid gebruikt.

In de shop zijn ook specifieke supplementen verkrijgbaar van hoge kwaliteit voor de botten, voor energie, voor spieren en gewrichten, de spijsvertering, een probiotica. Je lichaam is de tempel die je dit leven hebt meegekregen. Het is makkelijker om gezond te blijven dan om het weer te worden. Zorg er goed voor!

Subscript

bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook