Borstvergroting

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

Ik heb een borstvergroting gedaan


In juni ben ik met een dieet gestart. De kilo’s waren er de afgelopen jaren bij geslopen en ik had het punt bereikt dat genoeg genoeg was. Toen Annet het Metabolisme dieet aanraadde van Hayley Pomroy klikte dat voor mij, heb ik het boek besteld en ben ik ermee begonnen. Inmiddels mag ik 12 kilo minder de wereld rondzeulen en dat is heel fijn :)

Maar recent waren de borsten aan de beurt. Langzaam maar zeker zag ik mijn mooie, volle borsten wegzakken... Zes weken geleden was het dan ook tijd om een kleinere bh kopen en vorige week zag ik dat ook die al begon te kieren. Ik houd wel van een leuk paar borsten, dus dat vond ik toch wat minder… Toen herinnerde ik me dat ik in een boek een keer iets had gelezen over borstvergroting. Ik heb het opgezocht en, long and behold, ze raadden een olie aan die dat ‘proces' zou ondersteunen. Clary Sage (Scharlei) is een olie die ondermeer het hormonale systeem ondersteunt en daar zou je je borsten mee moeten insmeren om ze in omvang toe te laten nemen. Aangezien doTERRA essentiële oliën 100% natuurlijk zijn en in het slechtste geval deze olie mijn hormonale systeem zou ondersteunen (wat op mijn leeftijd ook geen kwaad kan), dacht ik, ik ga het proberen!

Het duurde slechts enkele dagen voordat ik een verandering begon te zien en dat mijn borsten alweer steviger begonnen te worden. Inmiddels gebruik ik Clary Sage zo’n 10 dagen en de nieuwe bh die ik had gekocht, kiert niet meer :) Wat is de natuur toch prachtig, wat kan het leven toch mooi zijn!

Meer info over Clary Sage.

bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook