Gezond luchtwegsysteem

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

5 Tips voor een Gezond Luchtwegsysteem!

Het is lente 2020 en wat zijn we al verwend met een prachtig weer!! De natuur floreert op een manier die ik me niet kan herinneren. Dagelijks enorme concerten van vogels! Maar, niet iedereen is zo blij met dit seizoen, want veel mensen hebben last van hun luchtwegen nu de natuur zo in bloei komt. Heb jij last van je ademhalingssysteem om welke reden dan ook, lees dan zeker verder!

1) Heb je vaak met het wisselen van de seizoenen last van je luchtwegen,
dan is dōTERRA Lavendel essentiële olie je steun en toeverlaat.
Hoe? Doe een druppel op je duim en druk die 15 seconden tegen je gehemelte (min. 2x per dag of om de 2 uur als je erg veel last hebt) kalmeert het systeem en ondersteund een gezond werkend ademhalingssysteem.
Alternatief: TriEase softgels. Neem 2 of 3 maal daags een softgel in met voldoende water.

2) Zijn je luchtwegen overprikkeld, heb je moeite met vrij ademhalen?
Hiervoor ontwikkelde dōTERRA de Air blend.
Hoe? Doe een druppel in je handen, wrijf ze tegen elkaar, plaats je handen over je neus en adem 3-5 keer diep in. Biedt onmiddellijke verlichting! Doe er dan een paar druppels van een basisolie bij (Gefractioneerde Cocosnootolie, Amandelolie) en wrijf uit op je borst.

3) Een dieptereiniging voor je luchtwegen?
Neem een lekker stoombad met Eucalyptus essentiële olie!
Hoe? Zet een pan met een laagje water op het vuur, doe er een deksel op en breng dit bijna aan de kook. Je wilt veel stoomontwikkeling. Pak een badhanddoek en doe die over je hoofd en doe 1 of 2 druppels Eucalyptus in het water. Nu ga je met je gezicht boven de pan hangen, MAAR VOORZICHTIG want de stoom is heel heet!! Met de handdoek vervliegt de stoom minder snel in de ruimte. Je kunt ook met de Air blend stomen of met Tea Tree/Melaleuca.

4) Vaak last van je luchtwegen?
Zet dan met regelmaat een verstuiver aan. Deze werken op electriciteit. Doe er een laag water in met enkele druppels essentiële olie van je keus (Air, Pepermunt, Melaleuca, Eucalyptus) en laat deze een paar uur draaien. De verstuiver reinigt de lucht in de ruimte en doordat jij de damp inademt, ook jouw luchtwegen en longen.

5) Groene klei reinigt de luchtwegen, darmen en meer.
Niet zelf geprobeerd, maar via een Franse connectie ontvangen. Mijn vader gebruikte dit wel vele jaren voor zijn gezondheid met succes. (Groene) klei heeft een enorme capaciteit om te reinigen en uit het lichaam te trekken wat er niet hoort.
2 tot 3 maal daags een eetlepel groene klei in een glas water mengen. 10 minuten laten staan. Daarna met een kunststof of houten lepel (geen metaal) roeren en het geheel opdrinken. Nadat de symptomen zijn verdwenen, 4 tot 6 weken doorgebruiken in een lagere dosering.
Voor wie Frans kan, dit is het filmpje van de Franse arts. Zij heeft referenties van mensen die met groene klei van het virus af zijn gekomen.

Lees hier waarom het uitmaakt welk merk essentiële oliën je gebruikt.

In deze blog leer je hoe je een gezond immuunsysteem kunt ondersteunen.


Subscript

bottom profile

Liesbeth Bakker

De enige weg is terug naar onszelf en terug naar de natuur.
Follow me on Facebook