AromaTouch techniek

icon insticon piicon twicon fb

Aanmelden nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
 0652 307 365

Search our Site

AromaTouch Techniek training

AromaTouch Techniek is een zeer bijzondere techniek ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de CPTG® pure essentiële oliën van doTERRA. Deze oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk waardoor de therapeutische werking van de bloemen en planten bewaard blijft. Ze zijn zelfs zo puur dat het bij veel oliën mogelijk is om ze inwendig toe te passen.

Wat is de AromaTouch Techniek?

De AromaTouch techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met essentiële oliën en ondersteunt tevens het welzijn.

De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische etherische oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen.

De AromaTouch procedure

De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. Daardoor kan iedereen de techniek in slechts een dagopleiding leren en overal toepassen.

Het hoofddoel van de techniek is het aanbrengen van de oliën en de ontvanger een ervaring met etherische oliën bieden, maar de AromaTouch Technique gaat ook over verbinding met een andere persoon op emotioneel vlak. De verbindingen die worden gevormd door middel van deze techniek vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvangen te ontspannen.

Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt 45 minuten per behandeling.
AromaTouchkit

Wat levert de AromaTouch™ Techniek training op?

Een nieuwe en unieke behandelmethode als aanvulling op je huidige diensten.
De meest effectieve manier om natuurlijke essentiële olie met therapeutische waarde te gebruiken.
Een techniek om je familie en dierbaren fysiek en emotioneel met de pure kracht van de natuur te ondersteunen.

AromaTouch techniek leren

De workshop wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 12 personen. De AromaTouch techniek wordt veel geleerd aan massagetherapeuten, personal trainers en gezondheidswerkers. De workshop duurt ongeveer 7 – 8 uur. In deze workshop starten we met een algemene toelichting op de essentiële oliën van doTERRA. Je leert verder hands-on deze techniek te beheersen. Je krijgt demonstraties, een handboek en de AromaTouch kit met acht CPTG essentiële oliën: Balance, Lavendel, Melaleuca (Tea Tree), On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt. Je hebt geen massagekennis of andere voorkennis nodig om de AromaTouch Techniek te leren. De workshop wordt gegeven door Liesbeth Bakker, gecertificeerd trainer van doTERRA.


Bij deelname aan deze workshop ontvang je:

- 6 uur instructie & training door een gecertificeerde trainer*
- AromaTouch® kit t.w.v. € 146,00
- AromaTouch Techniek handleiding
- Instructies en gelegenheid tot zelf toepassen
- Certificering door doTERRA

*De training zal gegeven worden in het Nederlands.


Praktische informatie

Voor de verschillende data en tijden, kijk hier voor de agenda.
Locatie: Heart House, Huizerweg 54, Bussum
Investering: € 150 euro. Daarvoor ontvang je de AromaTouch oliekit met de 8 oliën, zoals boven genoemd, t.w.v. € 146
Aanmelden graag per mail. Bij aanmelding ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ga je een verplichting aan tot betaling.
Minimum aantal deelnemers: 6 Maximaal aantal deelnemers: 12


Subscript